• Mogelijkheden

    Greenport Center Sevenum is een ruime en lichte vergaderlocatie. Blikvanger is de centrale hal waar de 5 vergaderzalen aan grenzen. Met comfortabele loungestoelen, TV, bar met koffie en theevoorzieningen, zoete en hartige versnaperingen, werkplekken en toiletten. Deze locatie biedt hiermee mogelijkheden voor allerlei bijeenkomsten tot 40 personen!

  • Bereikbaarheid

    Greenport Center Sevenum is makkelijk bereikbaar vanwege de centrale ligging tussen Eindhoven en Venlo. Door de ligging nabij de A67 is ons gratis parkeerterrein snel aan te rijden. De gehele locatie is gelegen op de 1e verdieping en is per trap bereikbaar. Er is helaas geen lift aanwezig.

  • Aanvullende wensen

    Alle meetings worden geheel uitgevoerd in volledige overeenstemming met de opdrachtgever en met een duidelijk kostenoverzicht vooraf. Greenport Center Sevenum biedt uitstekende catering, moderne techniek en audiovisuele middelen. Meer of andere wensen? Laat het ons gerust weten want we denken graag met je mee!

The Big Five

In Greenport Center Sevenum vind je een aanbod van 5 vergaderzalen variërend van 2 tot 12 personen. Iedere zaal is ruim en afgestemd qua inrichting op het aantal personen. Met een eigen koelkastje gevuld met water, frisdranken én een eigen Nespresso apparaat hoef je eigenlijk de meeting room niet te verlaten. Alle ruimtes zijn voorzien van grote ramen waardoor direct daglicht is verzekerd, dat houdt de bijeenkomst helder! De meeting rooms komen allemaal uit op de centrale ‘relax area’ waar je kunt ontspannen in de loungestoelen of even de benen kunt strekken. Vertel ons vooral jouw persoonlijke wensen dan garanderen wij dat de meeting aan al je wensen zal voldoen.

2022 – Opening Greenport Center

Op 2 mei 2022 is onze nieuwe website gelanceerd.

2021 - Bouw Greenport Center

Met trots hebben wij de bouw van ons nieuwe pand gevolgd. Wat een mooi resultaat!