De lounge - ongestoord werken

In onze lounge vindt je comfortabele zitbanken, gezellige beplanting en een groot TV-scherm. Daarnaast pak je hier tussen de meetings door snel iets lekkers voor een boost of kan je even de benen strekken na een lange zit. Kopiëren? Printen? Vragen? Onze meeting host staat voor je klaar in deze centrale ruimte.

Maar onze lounge biedt meer! Hier vind je ook ruime werkplekken die je kunt huren om een dagje ongestoord je mail bij te werken, eindelijk die online training te volgen of via teams je afspraken in te plannen. Koffie/thee/water en lekkers staan voor je klaar! Wil je toch liever de deur dicht kunnen doen dan raden je we één van onze meeting rooms aan.

Werkplekken

Ben je het thuiswerken zat? Wil je ongestoord op een flexlocatie werken, afspreken met externe relaties of kandidaten voor je openstaande vacature? Ben je de hele dag onderweg van A naar B en wil je op een rustige locatie je mail bijwerken? Wij bieden de ideale werkplekken. Mèt de service en faciliteiten van een vergadercentrum, wat wil je nog meer?

Huur je werkdesk bij Greenport Center Sevenum via onze Day Pas voor 4 of 8 uur en je krijgt onze vriendelijke service en koffie er gratis bij. Je bent snel weer op weg vanaf het gratis parkeerterrein en dan pak je natuurlijk nog even wat lekkers mee voor onderweg.

Day passes

4 uur | € 15,00 p.p.

8 uur | € 25,00 p.p.

Inclusief: laptopaansluiting, onbeperkt koffie/thee/water, wifi, gratis parkeren.

N.B:  Deze plekken gaan alleen op reservering en op basis van beschikbaarheid. Eigen consumpties en versnaperingen zijn niet toegestaan. Wij bieden de mogelijkheid om ook de lunch tegen een meerprijs voor je te verzorgen, maar geef ons dit minstens 24 uur van te voren door.

Werken op de tofste locatie van de omgeving?